BBP lideri Destici: "Büyük Birlik Partisi olarak Ayasofya'nın ibadete açılması ile ilgili müracaatlarımız olmuştur"

"Ayasofya, 482 yıl cami olarak hizmet gördü. Ama 1935'te müzeye çevrildi, o günden bugüne cami olmayı bekliyor. Ayasofya kilise değil, müze de değil, bilakis camidir. Cami olmasına rağmen kamuoyu tarafından tam olarak bilinmeyen nedenle ibadete kapatılmıştır. Büyük Birlik Partisi olarak Ayasofya'nın ibadete açılması ile ilgili müracaatlarımız olmuştur. Ayasofya'nın hala ibadete açılmamasını millet olarak anlamakta güçlük çekmekteyiz. Herkes bilsin, Ayasofyasız İstanbul, İstanbulsuz Türkiye olmaz. Fethin mimarlarını ve şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum ruhları şâd mekânları cennet olsun. Rabbim; İlay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Âlem diyerek asırlarca üç kıtada at koşturup Allah'ın ismini ve dinini yeryüzüne yayan bu büyük Müslüman Türk Milleti'ne ve onun Alperenleri'ne nice zaferler nasip etsin"

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/bbp-lideri-desticiden-ayasofya-mesaji-276641...